Wij zijn...

Vadigran... een familiebedrijf gebouwd op doorzettingsvermogen, sterk leiderschap, innovatieve ideeën en een gemotiveerd team. Wat in 1955 begon met een kleine productie graanmengelingen voor duiven en kippen, groeide uit tot een sterke internationale onderneming binnen de pet sector. Met een uitgebreid kwalitatief assortiment graanmengelingen voor vogels en knaagdieren, snacks en toebehoren voor huisdieren, willen wij voldoen aan de behoeften van onze klanten én hun huisdieren.

 

Dankzij een sterke groei, verhuisden we in 2005 de commerciële en logistieke afdelingen naar een nieuwbouw in Ghislenghien. Ook vandaag blijven wij groeien, zowel in binnen- en buitenland, en zijn we volop bezig met uibreidingsplannen.

 

 

... een team met een visie en missie

Vadigran produceert en verdeelt producten in binnen- en buitenland, voor de voeding, het wonen, het spelen, het bewegen en het verzorgen van huisdieren, namelijk vogels, tuinvogels, knaagdieren, katten, honden en vissen.

Zij wil haar klanten steeds verrassen met het beste productaanbod, voor dierenspeciaalzaken en specialisten, op basis van een sterk merk, een goede marktkennis, innovatieve producten en een correcte prijs/kwaliteitsverhouding.

Om het beste assortiment  te ontwikkelen, denkt Vadigran gepassioneerd vanuit het baasje en beestje.

 

… YANA Pet’s favourite selection

Is een uniek concept, speciaal op punt gesteld voor de retail en DHZ-zaken. Yana biedt een zorgvuldig geselecteerd assortiment aan haar klanten voor hond, kat, vogels, tuinvogels en knaagdieren.

Contact

Indien u vragen heeft of meer uitleg wil gelieve ons te contacteren.

Contacteer ons